Præcisionsvægt til præcis og kontrolleret vejning

Præcisionsvægt til præcis og professionel vejning

Vi tilbyder et bredt og varieret udvalg af præcisionsvægte i alle prisklasser. Vægtene kommer med en række forskellige egenskaber, der er brugbare i langt de fleste situationer inden for kontrolleret vejning. Præcisionsvægte har som oftest været anvendt indenfor laboratorie- og industrionelt regi. Dette skyldes at de kan veje med en nøjagtighed fra 0,1 til 0,001 g.

Køb en professionel vægt til præcisionsmålinger fra tyske KERN

Præcisionsvægte kan dog også bruges til andre formål, hvor der er brug for at veje små og lette genstande meget nøjagtigt. Vægtene bruges oftest i den private sektor inden for  medico, laboratorie, industri, IT finteknologi eller i sundhedssektoren. Dog kan vægtene også bruges af privatpersoner med behov for at veje hurtigt og meget præcist.

Kern PEJ præcisionsvægt

Præcisionsvægt til tunge enheder

KERN PEJ præcisionsvægt har automatisk intern justering, og er let at tage med. Masser af tilbehør kan tilkøbes.

Kern EGN præcisionsvægt

Præcisionsvægt med stemmegaffel

Kern EG-N vægten er en klassisk vægt med stemmegaffel veje system og kommer med automatisk intern justering.
Vejepladen kan fås i flere størrelser.

Kern PLJ præcisionsvægt

Præcisionsvægt med høj kapacitet

Kern PLJ er en præcisionsvægt med høj kapacitet. Vægten kommer med automatisk intern justering, ergonomisk tastatur og justerbare fødder.

Hvad er fordelene ved en præcisionsvægt?

Nogle af de egenskaber som kendetegner en præcisionsvægt, og som noget at den nyeste teknologi byder ind med her, er blandt andet evnen til stor stabilitet, hurtig responstid og højere reproducerbarhed. Selv-kalibrering er også en af de nyeste teknologier, som sikrer en større nøjagtighed, samtidig med at den letter arbejdet, idet man som bruger ikke selv behøver at holde øje med samtlige forandringer i omgivelserne, som kan påvirke resultaterne. Med en vægt, som besidder selvkalibrering er der virkelig mulighed for at spare tid og penge i det lange løb, også selvom vægten måske ikke benyttes hver dag.

Robust vægt til vejning af tungere enheder med automatisk justering

Forandringer som i nogle sammenhænge kan virke som små og ubetydelige, men som i andre sammenhænge kan have stor betydning, idet +1°C kan betyde en ændring på 0,0002 g. Præcisionsvægte fås med op til 4 decimaler, og kan indstilles til mange forskellige funktioner og vejer også i andre måleenheder end gram, hvilket gør det nemmere at arbejde med.

Præcisionsvægt som vejer præcist

Selvkalibrering af vægten

Èn af de største revolutioner indenfor præcionsvægte er kalibrieringsteknologien. Teknologien letter arbejdet og præciserer de målinger som bliver foretaget. Denne teknologi findes i forskellige former for fuldautomatiske systemer. Dette betyder at man blandt andet kan indstille vægten til at selvkalibrering på bestemte indtillede tidsintervaller.
Dette kan være meget tidsbesparende og er en kritisk faktor når vejninger skal foregå korrekt og præcist.

Se vores udvalg af professionelle præcisionsvægte til konkurrencedygtige priser